Skräddarsydda exklusiva träningsprogram!

Skräddarsydda träningsprogram


Vi erbjuder våra DPONLY medlemmar träningsprogram till priset 990 kr. Är du inte medlem i klubben kostar programmen 2490 kr. Programmen är inspirerade av proffsåkaren Alfred Buskqvists metodik och expertis. Programmen är skräddarsydda för dig som individ och baseras på en enkät på ca 40-50 frågor. När vi tar fram programmet tar vi hänsyn till din bakgrund, erfarenheter, styrkor, svagheter, privatliv, sömn, arbete osv. Programmet levereras som engångsprodukt. Dvs det ingår ej någon individuell uppföljning.


Programmet är ett rullande 4-6 veckorsprogram vilket betyder att det kan återanvändas i 6-12 månader eller längre beroende på din ambitionsnivå, utveckling eller förändringar i livet i största allmänhet. Syftet med programmet är att du ska få en stabil kvalitetsgrund som du själv kan bygga vidare på. Med andra ord får du väldigt mycket för pengarna!

Bor du utanför Göteborg?


Är du fullt betalande medlem och inte bor i stor-Göteborg eller i Trollhättan så ingår ett program i din medlemsavgift om du önskar detta. Vi ser detta som en kompensation för att du missar våra roliga träningspass i Göteborgsområdet.

Vad säger våra medlemmar om träningsprogrammen?

Jag är mycket nöjd med träningsprogrammet.


”Den inledande enkäten om träningsbakgrund samt målsättning visade vilka mina nyckelpass är och dessa finns i samtliga veckor i det rullande 6-veckorsprogrammet. Jag planerar alltid in dessa först och kompletterar sedan med övriga för att få volym. Jag upplever mer kvalitet i träningen och förutsättningarna till fortsatt utveckling finns genom att sätta nya mål och skapa variation genom de exempel på träningspass som finns i programmet.”


Daniel Josefsson

Individanpassat och givande!


"Programmet som jag fått genom DPONLY har varit både individanpassat och givande. Först går man igenom och svarar på ett frågeformulär som ligger till grund för hur din träning ska läggas upp. När frågorna är inskickade anpassas ett program till dig och dina ambitioner. Träningen följs upp och man får den stöttning man behöver för att kunna ta sig till nästa nivå. Tycker det är bra med tydliga mål med passen och lätt att läsa sig till vad man ska köra för dagen. Sen är det upp till dig hur hårt du vill spänna bågen!"


Fredrik Samuelsson

Jag kan verkligen rekommendera detta!


"Programmet hjälper mig att se totala timmar som jag tränar per vecka och hur. Riktigt bra med exempel på styrkeövningar som visas med video. Det är också väldigt värdefullt med individanpassade program efter frågeformulär som görs innan programmet startas. Många tips på hur intervaller och tröskelpass kan göras. Känns kanon och kan verkligen rekommendera detta."


Mikael Norlander

Programmet känns spot on!


"Programmet stämmer väl utifrån de förutsättningar / ambitionsnivå man uppger i frågeformuläret innan. Tycker det känns spot on! Spännande att återkoppla på varje pass. Det är något jag inte gjort tidigare. Tror att det är positivt att kunna se tillbaks och reflektera över hur det gick, vad som fungerar / vad som inte fungerar. Jag tror att det gör att man blir mer säker på att lägga en egen planering på sikt."


Emil Samuelsson

Vill du beställa ett träningsprogram? Kontakta oss via formuläret nedan.