Inkluderande, utvecklande

och snälla träningpass!

Träningarna publiceras på DPONLYs facebook sida. Så se till att följa oss där och håll utkik efter uppdateringar!

Var?


Vi tränar i Göteborgsområdet, men ibland även i Borås och Trollhättan. I början på varje vecka skickar vi ut information på Facebook om den exakta platsen där träningspasset ska hållas. Vi kommer hålla till vid snäll terräng. Med andra ord på DPONLY:s träningspass behöver du inte vara rädd för branta backar, högtrafikerade vägar eller skarpa svängar. Eftersom DPONLY har sitt säte i Göteborg kommer vi därför att hålla våra träningspass där, men vi finns även för dig som bor längre bort. Du kanske missar våra veckovisa träningspass men det finns möjligheter att ta tekniklektioner på distans i form av videoanalyser. Du är även varmt välkommen att delta på våra tävlingsresor och träningsläger som sker lite varstans i Sverige och utomlands. 

När?


Kl 18 är en helig tid för DPONLY:s medlemmar. Kl 18 (ej senare) ska vi vara ombytta och redo att ta vårat första stavtag! Varje söndag lägger vi ut kommande veckas träningstider via vår Facebook sida. 

Hur?


Vi är ett riktigt nördgäng i DPONLY! Utveckling och ständig teknikförbättring står i fokus på våra träningspass. Detta kombineras med intervaller som kan vara korta, långa, högintensiva eller på "tröskelnivå". Våra träningspass är inkluderande, vilket betyder att passen fungerar för de flesta nivåer, men lämpligen bör du ha lite vana av stakning innan du börjar i DPONLY. Snabba åkare plockar upp de mindre snabba åkarna efter vägen. På så vis återsluts vi efter varje intervall.